Over Royaal Group

Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw specifieke wensen en behoeften. U kunt hierbij rekenen op de inzet van onze vakkundige en proactieve beveiligers. Zij helpen u incidenten te voorkomen en zorgen voor een warm welkom voor uw bezoekers en gasten.

Royaal Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft zijn eigen specialisatie. Zo kunnen wij een compleet pakket aan diensten aanbieden. Bekijk op deze pagina de specialisaties van ons beveiligingsbedrijf.

Royaal Security Services

Gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in objectbeveiliging, portiersdiensten, mobiele surveillance, ISPS haven- en terminalbeveiliging. Onze aanpak is effectief, vakkundig, klantvriendelijk en gericht op het voorkomen van incidenten.

Royaal Receptie Services

Professionele receptionisten, gastheren en gastvrouwen. Onze hoogwaardige dienstverlening kenmerkt zich door de klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aandacht.

BBZ Verkeersregelaars

Veilige verkeersbegeleiding door professionele verkeersregelaars bij bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Als u met ons samenwerkt zorgen wij voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.

Branche erkenning en certificering

Om de kwaliteit van onze organisatie te onderstrepen beschikken wij over de volgende branche erkenning  en -certificering voor ons beveiligingsbedrijf.

Referenties

Benieuwd naar wat Royaal Group voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op