Objectbeveiliging

Om uw organisatie te behoeden voor criminaliteit, calamiteiten, ongevallen en overige risico’s wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele beveiliging en bewaking van uw object door objectbeveiliging.

Royaal Security Services beschikt over ervaren en goed getrainde objectbeveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Of het nu gaat om tijdelijke inzet of om een compleet team dat 24/7 in uw bedrijf de beveiliging verzorgd. Zij weten wat er moet gebeuren als er zich onveilige situaties voordoen en zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken.  

Om de veiligheid en het veiligheidsgevoel in uw organisatie verder te versterken is objectbeveiliging en bewaken van uw object ook heel goed met onze overige beveiligingsdiensten te combineren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Takenpakket objectbeveiliging

Onze beveiligers of portiers voeren taken uit als:

  • Toegangscontrole en registratie van personeel, bezoekers en leveranciers

  • Uitvoeren van brand- en sluitronden

  • Uitvoeren van openingsronden

  • Controle op in- en uitgaande goederen

  • Cameratoezicht

  • Sleutelbeheer

  • Verlenen van eerste hulp bij ongelukken

  • Bedrijfshulpverlening

Kortom onze beveiligers of portiers houden op een klantvriendelijke en servicegerichte manier controle op de dagelijkse stroom van uw gasten, bezoekers en personeel binnen uw bedrijf.

Samen met u kijken wij naar uw huidige situatie en maken een plan dat aansluit bij uw specifieke wensen.

Beveiliging specifieke objecten

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van specifieke objecten. Lees hieronder hoe wij u hierin kunnen ondersteunen. Bent u gevestigd in een havengebied, dan ondersteunen wij u graag met onze havenbeveiligingsdiensten.

Hoe staat uw bedrijfsveiligheid ervoor? Zijn alle objecten veilig en loopt u geen risico met de beveiliging van uw bedrijf? Ontdek wat Royaal Security Services voor u kan betekenen.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht