Receptiediensten en receptieservices

Royaal Receptie Services is gespecialiseerd in het leveren van receptiediensten met professionele receptionisten, gastvrouwen en gastheren.

Receptiediensten en hospitality service uitbesteden

Een hartelijk ontvangst is onderdeel van het visitekaartje van uw organisatie, want gasten willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf en dat geldt natuurlijk ook voor uw eigen medewerkers.

Als bedrijf wilt u niets liever dat deze taken goed worden uitgevoerd door professionals met een representatief voorkomen die hartelijk en vriendelijk zijn. Royaal Receptie Services levert receptiediensten voor uw bedrijf. Wij maken van uw receptie het veilige visitekaartje voor uw bedrijf!

Geef uw receptieservice en -taken uit handen

Met de inzet van de professionele receptionisten, gastvrouwen en -heren kunt u rekenen op:

Klantvriendelijkheid
Het vriendelijk en behulpzaam ontvangen van gasten en accuraat afhandelen van het telefoonverkeer zijn taken die wij zeer serieus nemen.

Controle
Onze mensen nemen het stukje toegangscontrole uit handen en houden de aan-/afwezigheid van uw medewerkers en bezoekers bij.

Algemene inzetbaarheid
Naast de algemene taken kunt u ze extra inzetten voor administratieve afhandelingen of facilitaire ondersteuning van uw organisatie. Ook uw agenda is in goede handen bij ons.

Waar leveren wij receptiediensten?

Wij werken in de private sector voor organisaties in de offshore-industrie, energie- en windindustrie, (petro)chemie, in de havenindustrie en -terminals, bouwsector, kantoren en semipublieke instanties als zorginstellingen en ziekenhuizen.

Ons werkgebied is voornamelijk in de provincie Zuid-Holland, maar we zijn natuurlijk ook in de rest van Nederland actief. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij ons zeker geen nummer.

Bent u benieuwd naar het complete takenpakket van onze receptiediensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over receptiediensten, gastvrouwen en gastheren.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op