Ontmoet je collega's

Bij Royaal Group sta jij er nooit alleen voor! Lees hier hoe jouw (toekomstige) collega's de werkzaamheden uitvoeren en ervaren.

Dit zeggen jouw (toekomstige) collega's:

Shuneida, Securityhostess

Voor corona werkte Shuneida flexibel op Schiphol. Doordat zij door corona in een WW-uitkering terecht kwam kreeg zij de keuze om te werken in de zorg óf om een opleiding volgen tot Beveiliger. Zij koos voor de opleiding en is nu al meer dan drie jaar werkzaam bij Royaal.

Peter, Beveiliger

Peter is zijn carrière ooit gestart als offsetdrukker in een drukkerij. Toen dat werk na 25 jaar stopte door een faillissement zag hij een advertentie voor een beveiligingsopleiding. Nadat hij deze opleiding afmaakte startte hij als beveiliger bij Royaal.

Astrid, Hospitalitymedewerker

Op de werklocatie van Astrid is altijd wat te beleven. Valt de lift in storing? Knippert een lampje bij het zwembad? Dan lost ze dit op of schakelt ze de huismeester in. Wel vond ze het een uitdaging hoe zij om moest gaan met de bewoners.

Ko, Verkeersregelaar

Ko zorgt als Verkeersregelaar dat iedereen een plekje vind op de parkeerplaats van een evenement of dat bijvoorbeeld de bomen langs de weg veilig gesnoeid worden. Of dat het verkeerd geordend kan rijden als stoplichten kapot zijn. Soms voelt Ko zich net een wandelend VVV-kantoor, een taak waar hij veel energie uit haalt.

Melanie, Beveiliger/Planner

Melanie heeft een speciale functie binnen Royaal Group. Melanie is namelijk Beveiliger én Planner. Deze functie combineert zij zodat zij een fulltime werkweek heeft. Omschakelen van fulltime zorgen voor haar kinderen naar een fulltime baan was best wel een uitdaging voor haar.

Collega bij Royaal Group worden?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op