Melanie, Beveiliger/Planner

Omdat Royaal zo meelevend is, zet ik mij voor de volle 100% in.

“Ik was 17 toen ik mijn beveiligingsdiploma haalde. Werken bij de politie was mijn droom, maar ik wilde eerst meer ervaring op doen in de beveiliging. Ik werkte een jaar als beveiliger op een school.  

Toen ik kinderen kreeg, ben ik bewust thuisgebleven. Nu ze op school zitten, ging ik actief op zoek naar een baan. Al snel werd ik benaderd door Royaal. De recruiter had mijn cv op een vacaturesite gevonden. Door wat zij vertelde was ik al snel verkocht. Deze kans greep ik met beide handen aan.  

Mijn plan was om parttime te werken. Als beveiliger heb je wisselende werktijden. Hierdoor moest ik fulltime kinderopvang afnemen, wat extra kosten met zich meebrengt. Een fulltime functie als beveiliger was op dit moment niet mogelijk. Royaal dacht met mij mee en bood mij een functie aan als beveiliger gecombineerd met planner. Zo kon ik toch aan de slag en hoefde ik mij geen zorgen te maken over de kosten van de opvang.

Begin januari startte ik in mijn combi-functie. Eén dag in de week werk ik als planner. De overige dagen word ik als beveiliger ingewerkt op verschillende objecten. Zo kan ik invallen voor mijn collega’s als zij op vakantie gaan of ziek zijn. Ook leer ik het vak zo vanuit verschillende kanten. Deze kennis helpt mij later door te groeien in het vak. En dat ik als planner weet wie ik aan de telefoon heb vind ik fijn.  

Omschakelen van fulltime zorgen voor mijn kinderen naar een fulltimebaan is best een uitdaging. Die laat ik graag over mij heen komen. Ze zijn bij Royaal heel meelevend en zorgen ervoor dat ik mij welkom voel. Ze hebben veel over voor het personeel. Het komt bijna nooit voor dat iets niet te regelen valt met de planning. Ik zou niets anders meer willen.” 

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht