Shuneida, Securityhostess

Deze baan heeft mijn leven veranderd

“Wie mij kent weet dat ik van een feestje houd. Voor corona werkte ik flexibel op Schiphol. Daardoor kon ik uitslapen en feesten wanneer ik wilde.  Door corona kwam ik in een WW-uitkering terecht. Ik kreeg twee keuzes: een opleiding tot beveiliger of gaan werken in de zorg. Ik koos de opleiding en liep stage bij Royaal. In oktober 2021 haalde ik mijn diploma en werd ik officieel beveiliger. Nu werk ik hier alweer bijna drie jaar.  

Ik werk graag bij Royaal. Mijn leidinggevenden bezoeken mij regelmatig. Ze laten zien dat ze er voor me zijn. Ook bij mijn andere collega’s kan ik altijd terecht. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. We doen het samen.  

Ik werk vooral bij havenbedrijven. Daarvoor sta ik vroeg op, ik werk in dagdienst. Dat geeft mij structuur. Voor mij is dat een verbetering. Ik heb nu de verantwoordelijkheid om op tijd op mijn werk te zijn. Er is meer dan alleen feesten en uitslapen.   

Beveiliger zijn is uitdagend. Ik krijg soms te maken met lastige situaties. Bijvoorbeeld een chauffeur die een dag te vroeg aankomt. Ik bel dan de planning om te vragen of hij toch mag laden of lossen. Als dat niet mag kan de chauffeur boos reageren, maar dat trek ik mij niet persoonlijk aan. Het leukste is de afwisseling. Bij ieder object heb je andere taken.”

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht