Peter, beveiliger

Bij Royaal ben je geen nummer.”

“In de offshore, vuilverbranding en olieoverslag. Ik werk met veel plezier op verschillende objecten. Iedere locatie heeft zijn eigen regels en overal kom je weer andere mensen tegen. Het ene moment maak je een praatje met een medewerker. Het andere moment leg je in je beste Engels uit wat de buitenlandse bemanning van een schip moet doen. Dat maakt het werk voor mij leuk en afwisselend.

Ik ben mijn carrière ooit gestart als offsetdrukker in een drukkerij. Daar draaide ik ook volcontinu diensten. Toen dat werk na 25 jaar stopte door een faillissement, zag ik een advertentie voor een beveiligersopleiding. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Nadat ik de opleiding had afgemaakt, startte ik als beveiliger bij Royaal.

Ik werk vaak alleen op opdrachten. Dat betekent dat ik zelf beslissingen maak in de situaties die ik tegenkom. Dit is een grote verantwoordelijkheid. Hier raak je steeds meer aan gewend. Ook ben je de eerste persoon die de hulpdiensten spreken als er iets aan de hand is. Ze vertrouwen op jouw informatie. Jij kent je object en de locatie als geen ander.

Bij Royaal doe je ertoe. We doen het samen. Moet je onverwachts naar een afspraak? Of wil je extra uren draaien? Je leidinggevende en collega’s staan altijd voor je klaar. Ze denken met je mee en houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.”

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op