Toetreding Royaal Group en DeltaSafe Security tot The Safety Network

1 mei 2022

The Safety Network is een snel groeiende groep van veiligheidsbedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Om te blijven groeien, investeert The Safety Network in de bestaande bedrijven en is zij continue op zoek naar bedrijven die zich willen aansluiten bij The Safety Network. Met trots kunnen wij melden dat er per 1 mei 2022 twee veiligheidsbedrijven aansluiten bij The Safety Network.

Royaal Group en DeltaSafe Security zijn beide gerenommeerde beveiligingsbedrijven met samen 300 gepassioneerde medewerkers en waardevolle klanten.

Eigenaar van The Safety Network Rody Degeling: “Beide organisaties zijn professionele beveiligingsbedrijven met goede aandacht voor de medewerkers, en een integrale landelijke aanpak richting de klanten. Deze aandacht en aanpak passen zeer goed bij wie The Safety Network is en het zijn dan ook waardevolle aanvullingen voor The Safety Network".

Naast Royaal Group en DeltaSafe Security behoort ook het beveiligingsbedrijf FL Beveiliging bij The Safety Network.

De teams van beide organisaties gaan onverminderd door met hun dienstverlening richting de klanten. Beide organisaties zullen blijven opereren onder hun eigen naam.

Heeft u vragen over de toetreding van Royaal Group en DeltaSafe Security tot The Safety Network? Neem dan contact op met Robbert van der Veen via r.vanderveen@thesafetynetwork.nl.

Stuur een bericht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Stuur een bericht