Royaal Group partner van House of Security

28 februari 2023

Vandaag lanceren wij het nieuwe netwerk House of Security. Dit netwerk bestaat uit beveiligingsbedrijven DeltaSafe Security, FL beveiliging en Royaal Group. Door als groep samen te werken, kunnen wij de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren en onze slagkracht vergroten.

De partnerbedrijven van House of Security zijn door hun jarenlange ervaring, vakkennis en sterke lokale positie uitgegroeid tot gevestigde namen. Door hun persoonlijke benadering, kennen zij de uitdagingen van hun klanten. We geloven in de lokale en regionale kracht van de bedrijven. Er is daarom bewust gekozen om de eigen identiteit te behouden. Het netwerk is de volgende stap naar het verder verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, door het onderling delen van ervaring en best practices. Door samen te werken worden processen en systemen gestandaardiseerd zodat de operatie zich kan richten op de klanten en medewerkers.

Bij de bedrijven werken dagelijks ruim 300 collega’s om klanten optimaal te beveiligen. Ook voor de medewerkers heeft samenwerken binnen House of Security meerwaarde. Zij kunnen zich blijven ontwikkelen door het uitwisselen van kennis en ervaring en daarnaast biedt het netwerk uitgebreide gezamenlijke opleidingsmogelijkheden. Binnen de groep zijn er doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze beveiligers en kantoorpersoneel.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op