Jan Looy, directeur Royaal Group, overleden

28 november 2023

Wij schrijven dit bericht met de schrik nog in ons lijf. Op vrijdag 24 november j.l. hebben wij het trieste bericht ontvangen dat onze zeer gewaardeerde collega Jan Looy zeer plotseling is overleden. Hij was slechts 65 jaar. Het is een groot verlies voor ons allemaal en niet te beseffen dat Jan er nu niet meer is.

Velen zullen Jan op hun eigen manier kennen en herinneringen met hem hebben gemaakt. Voor ons was Jan een collega, vriend, baas en gepassioneerde vakman. Voor Jan was het iedere dag duidelijk dat de lat altijd een stukje hoger moest. Voor hem persoonlijk en voor zijn omgeving. Dit om zo het maximale met elkaar te bereiken. Voor Jan was er geen ruimte voor een slechte dag, want zijn eigen gedrevenheid stond hem hiervoor in de weg. En was de actielijst te lang voor de volgende dag, dan startte hij niet om 5 uur in de nacht maar om 4 uur. Het was niet denkbaar dat Jan een afspraak welke hij had gemaakt met zijn gezin, een collega, een leverancier of een opdrachtgever niet zou kunnen waarmaken.

Afspraak was bij Jan afspraak. Dit maakte Jan uniek en bij velen erg geliefd. Jan was eerlijk, oprecht, rechtvaardig en gedreven. En dat alles met een enorm goed hart. Hij was altijd bezig om het zo goed mogelijk te doen voor zijn medewerkers en zijn opdrachtgevers.

Jan is bij TSA Safety Services begonnen in 2013 en is toen gestart met het bouwen van zijn eigen team. Hij heeft de mensen en het bedrijf gebracht naar waar het vandaag de dag staat en daar zijn we hem enorm dankbaar voor. Afgelopen jaar heeft hij een stap gemaakt naar onze beveiligingstak en heeft hij als Directeur van Royaal Group eenzelfde soort start gemaakt. Hij heeft in een korte tijd het team opgebouwd en belangrijke stappen gezet en wij zullen het nu verder moeten overnemen. Met de energie die Jan achterlaat, zijn wij ervan overtuigd dat het team de motivatie zal vinden om dit ook weer succesvol te laten zijn. Zodat Jan trots zal zijn wat ze met elkaar gaan bereiken. Ralph Potappel, Commercieel Directeur Royaal Group, neemt voorlopig de taken van Jan waar. Ralph is te bereiken middels 06 – 22 11 83 62.

Wij gaan Jan enorm missen. We zullen nog vaak aan hem denken als lieve vriend, collega en uiteraard ook als baas!

Jan laat een vrouw, 2 kinderen, 2 schoonkinderen en 3 kleinkinderen na. Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op