Over Royaal Group

Wij geloven in een professionele en veilige werkomgeving. Met onze dienstverlening kunnen wij u helpen dit te realiseren. Hierbij houden wij rekening met uw wensen. Wij werken nauw samen met onze klanten en gebruiken onze kennis en ervaring om risico’s te beheersen. Door continu te investeren in waardevolle innovaties en gekwalificeerde mensen blijven we ons ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij u vakkundige beveiliging aanbieden op alle veiligheidsniveaus.

Royaal Group bestaat uit vijf werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft zijn eigen specialisatie. Zo kunnen wij een compleet pakket aan diensten aanbieden.

Royaal Security Services

Gespecialiseerd in objectbeveiliging, portiersdiensten, mobiele surveillance, ISPS haven- en terminalbeveiliging. Onze aanpak is effectief, vakkundig, klantvriendelijk en gericht op het voorkomen van incidenten.

Royaal Event Security

Professionele beveiliging op evenementen, vakantieparken, campings en hotels. De balans tussen veiligheid en gastvrijheid zorgt ervoor dat uw gasten met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek aan uw evenement.

Royaal Receptie Services

Professionele receptionisten, gastheren en gastvrouwen. Onze hoogwaardige dienstverlening kenmerkt zich door de klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aandacht.

Royaal Brandwachten Services

Gekwalificeerde deskundige brandwachten die zorgdragen voor de dagelijkse brandpreventie en brandveiligheid. Door preventieve controles en het houden van toezicht op risicovolle plaatsen worden brandgevaarlijke situaties voorkomen.

BBZ Verkeersregelaars

Veilige verkeersbegeleiding door professionele verkeersregelaars bij bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Als u met ons samenwerkt zorgen wij voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer.