Wij geloven dat mensen graag veilig en gezond willen werken en dat bedrijven hun mensen een veilige werkomgeving willen bieden. Het is belangrijk dat veiligheid werkbaar is. Het moet in balans zijn met de productie; veiligheid moet praktisch zijn.

Meer procedures en regels maken het werk niet per se veiliger. Daarom kiezen wij altijd voor een pragmatische aanpak. Risico’s zijn en blijven er altijd. Wij werken nauw samen met onze klanten en gebruiken onze kennis en ervaring om deze risico’s naar een beheersbaar niveau te brengen én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties.

Door veiligheid nuchter en pragmatisch te benaderen, kunnen wij helpen om werk veiliger te maken in verschillende branches, op alle veiligheidsniveaus.

Vakkundigheid en bezieling voor veiligheid zijn standaard onderdeel van onze beveiligingsdienstverlening.

Tot de Royaal Group behoren 5 werkmaatschappijen elk hun eigen specialisatie om te voorzien in een compleet pakket aan diensten. Dit is wat Royaal Group van de concurrentie onderscheidt en ons als merk en bedrijf definieert.

Royaal Security Services

Gespecialiseerd in Objectbeveiliging, ISPS haven- en terminalbeveiliging, Portiersdiensten en Mobiele Surveillance. Onze beveiligingsaanpak is effectief en gericht op het voorkomen van incidenten en goed gastheerschap, met vakkundige en proactieve beveiligers.

Royaal Event Security

Voor beveiliging en toezicht op evenementen, vakantieparken, campings en hotels, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Royaal Receptie Services

Voor representatieve receptiemedewerkers en gastvrouwen en -heren, met een klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aandacht. Zij zorgen voor een bezoekbeleving die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit zodat gasten en medewerkers zich welkom voelen in uw bedrijf.

Royaal Brandwachten Services

Gespecialiseerd in gekwalificeerde medewerkers die zorg dragen voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

BBZ Verkeersregelaars

Professionele verkeersregelaars voor het regelen en begeleiden van verkeerssituaties. Van een simpel kruispunt tot  ingewikkelde verkeersstromen tijdens wegwerkzaamheden of evenementen