Onze winkelbeveiligers leveren op een professionele wijze een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van criminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. Onze beveiligers gaan met onze vorm van winkelbeveiliging proactief te werk en benaderen uw klanten vriendelijk.

Interesse in Winkelbeveiliging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Winkelbeveiliging of Retailbeveiliging door Royaal Security Services, wij dragen bij aan een prettig en veilig winkelgebied.

Winkelbeveiliging of Retailbeveiliging is een specialisme, het vereist specifieke kwaliteiten en vaardigheden.

Geen dag is hetzelfde voor onze beveiligers. Zij beveiligen het publieke domein en hebben te maken met diverse typen mensen en continue veranderende omstandigheden.

De aanwezigheid van onze beveiligers heeft direct al een preventieve werking. Het houdt een groot deel van de mensen met verkeerde intenties buiten de deur. Wanneer er toch nog een verdachte situatie ontstaat, zal deze worden opgemerkt door onze alerte beveiligers.

Denk aan:

  • Het beveiligen van individuele winkels
  • Het beveiligen van winkelketens
  • Het beveiligen van winkelcentra
  • Het beveiligen van stadscentra
  • Het beveiligen van woon- en meubelboulevards
  • Het beveiligen van tuincentra
  • Het beveiligen van bouwmarkten
  • Het beveiligen van groothandels

Waarom heeft uw winkel winkelbeveiliging nodig?

Hoe denkt u als winkeleigenaar na over de veiligheid van uw pand? Vermogenscriminaliteit daalde de laatste jaren nog. Maar uit ervaring weten wij het zeker: het aantal winkeldiefstallen neemt helaas toe. En ook uit onderzoek blijkt dat het aantal winkel slachtoffers van inbraak op klaarlichte dag toe neemt.Winkelbeveiliging is nodig voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en uw producten.

Daarom mag een winkelbeveiliger van Royaal Security Services niet ontbreken in uw winkel.

Het is dus geen vraag meer of u winkelbeveiliging nodig hebt. Het staat vast dat u als winkeleigenaar of filiaalmanager goed moet investeren. En daarom kunt u een beveiliger van Royaal niet missen in of bij uw winkel.

Helemaal omdat u waarschijnlijk ook niet vaak aangifte doet. Omdat u weet dat het aangifteproces van jatwerk niet goed is. Wij vinden dat het nationaal niveau van de aanpak van criminaliteit en winkeldiefstal tekortschiet.

Zijn dat niet de redenen om de veiligheid van uw winkel te verzekeren met een winkelbeveiliger van Royaal?

Ik wil meer weten

Beveilig uw winkel tegen diefstal met de winkelbeveiligers van Royaal

Nederland is kampioen in winkelcriminaliteit en diefstal. Iets waar wij zeker niet trots op zijn.

Hoe pakken wij dit probleem aan? Valt dit wel aan te pakken of is dit de taak van de overheid? Daar valt over te discussiëren. Wij weten één ding wel zeker. En dat is het feit dat u uw winkel kunt garanderen van de beste beveiliging. U laat toch niets aan het toeval over?

Dan belt u met Royaal Security Services.

Wij garanderen dat onze beveiligers uw winkel beschermen tegen criminaliteit en diefstal. Zo kunnen u en uw personeelsleden met een gerust hart verkopen en in de winkel bezig zijn. Zodat ze zich alleen maar druk hoeven te maken om uw klanten.

Voorkom derving in de detailhandel en beveilig uw winkel met Royaal Security Services.

Met derving bent u als retail organisatie uiteraard wel bekent. De verkoopwaarde van de omzet in uw winkel. Die omzet wordt door wat verschillende redenen niet in uw kassa geregistreerd. Dat kan intern zijn. Een foutje in het systeem of een foutje van uw werknemer. Maar dat kan ook extern zijn. En de externe redenen die bijna altijd derving veroorzaken zijn inderdaad winkelcriminaliteit en diefstal.

Wilt u risico lopen op winkeldiefstal?

Ons advies is: voorkom dat! Heel eenvoudig met onze winkelbeveiligers. Snap en gepakt. Een veilig gevoel. Uit het zicht of juist in het zicht. Ga samen met Royaal Security Services op weg naar de veiligste winkel. Zonder dat wij opvallen bij uw klanten en medewerkers.

Hoe beveiligen wij uw winkel?

Ik wil mijn winkel laten beveiligen door iemand van Royaal. Jullie veiligheidsmethode bevalt me wel.

Maar hoe gaan jullie mijn winkel dan beveiligen?
Goede vraag…… maar dat gaan we natuurlijk niet online meedelen, maar doen we in een vertrouwelijk gesprek met u.
We willen immers kwaadwillendien niet ‘wijzer’ maken dan ze al zijn.

Over onze winkelbeveiligers die u op de stoep en in de winkel krijgt, kunnen we alvast zeggen: Ze zijn alert. Ze zijn klantvriendelijk en sociaal. Ze zijn representatief gekleed. Indien nodig grijpen ze snel in. En ze spelen preventief in op risicosituaties. Ten slotte zijn ze altijd up-to-date. U kunt ze elke vraag stellen over trends en ontwikkelingen in de veiligheidsbrancheen kunnen u van advies voorzien.

Met welke winkelbeveiligingsdiensten kunnen wij u helpen?

Waarom zou u uw winkel beveiligen met Royaal Security Services?

Omdat wij de beste winkelbeveiligers hebben. Dat klinkt arrogant, maar zo bedoel wij dat niet. Omdat wij als Royaal Security Services ons onderscheiden in veiligheid op maat. Wij zijn kwalitatief. Dat betekent dat wij onze veiligheidsdiensten 100% afstemmen op de situatie van uw winkel. En dat maakt ons een eenvoudige en betrouwbare partner als u winkelbeveiliging of objectbeveiligers zoekt. Waarin wij het welzijn van uw medewerkers én klanten centraal stellen.

Veiligheid maken wij een gezamenlijke verantwoording. Samen voor een goed gevoel onder klanten en werknemers. En zo besparen wij u met onze veiligheidsexpertise in kosten. Want er wordt simpelweg minder gestolen. Op een efficiënte manier beveiligen wij uw winkel. Is er een reden om daar nee tegen te zeggen?

Als u nu denkt: dat zeggen jullie wel. Maar kunnen jullie dat ook bewijzen?

Neem dan contact op. Dan mag u aan onze klanten vragen hoe zij onze veiligheid ervaren.

Kiest u voor Royaal? Dan maakt u een keuze voor professionele winkelbeveiligers. Die bijdragen aan het imago van uw winkel. Die zorgen voor een positief veiligheidsgevoel van het winkelend publiek en uw winkelpersoneel.

Beveilig uw winkelpand vandaag nog. Criminaliteit en diefstal horen niet thuis in uw winkel. Veiligheid komt daarom op een eerste plaats. Dat maakt winkelbeveiliging van Royaal Security Services belangrijk.

Winkelbeveiligers inhuren