Mobiele Surveillance altijd bij uw bedrijf in de buurt

Wilt u ook maximale veiligheid en controle met de mobiele surveillance van beveiligers van Royaal Security Services? Laat uw kantoorpand beveiligen door een lokaal beveiligingsbedrijf. Onze beveiligers beveiligen uw pand met resultaat. Op een flexibele en effectieve manier en altijd binnen uw budget. Uw bedrijfspand of bedrijventerrein is niet meer vatbaar voor criminaliteit en vandalisme met permanente beveiliging.

Onze Mobiele Surveillance voor

 

 • Alarmopvolging
 • Keyholding
 • Uitvoeren controlerondes
 • Openingsrondes
 • Sleutelbeheer
 • Brand- en sluitrondes
 • Open- en/of Sluitbegeleiding
 • Collectieve Beveiliging van bedrijfsterreinen

Wat gebeurt er als u gebeld wordt voor een alarmmelding? En is uw bedrijfspand wel zo veilig als dat u zelf suggereert?

Aan het einde van elke werkdag verlaat u uw bedrijf en vertrekt u naar huis. Loopt u nog een rondje om uw gehele pand? Controleert u het kantoor? En wat doet u als u ineens onverwacht toch iets of iemand signaleert? Of moet jij midden in de nacht polshoogte nemen bij een alarmmelding? Wilt u dat voorkomen en bent u zat om zelf polshoogte te nemen bij een incident buiten werktijd?

Kies dan voor mobiele surveillance. Dat voorkomt dat u ongewenst buiten werktijd langs kantoor moet om te checken of het om een alarmmelding gaat. Royaal Securiy Services verzorgd mobiele surveillance voor, rondom of binnen uw bedrijf.

Wij checken. En wij voorkomen dat u niet voor elke melding polshoogte moet nemen. Wij behandelen een calamiteit zoals een calamiteit professioneel opgelost moet worden. Een onverwachte alarmmelding is voor ons geen probleem. Dat is het voordeel van Royaal Security.

Elk uur van de dag en elke dag van de week zijn wij op de achtergrond bij u in de buurt aan het surveilleren. Zonder dat u er last van heeft. Hoe klinkt dat?

Wat betekent mobiele surveillance precies voor uw bedrijf?

Elk bedrijfsobject beveiligen wij. Dat kan uw kantoor zijn, maar ook een bouwplaats. Ook kan dat een productiehal of logistiek centrum zijn. Onze mobiele surveillanten rijden dan rond voor u bedrijf om de veiligheid te waarborgen rond en om uw bedrijf. Of u nu al ervaring heeft met een ander surveillancebedrijf of niet: onze beveiligingsorganisatie waarborgt de veiligheid in en rondom uw bedrijf.

Daar zijn we goed en ervaren in. We gebruiken moderne en onopvallende voertuigen. Daarnaast gebruiken we een actueel draadloos track en trace systeem. Zodat u zowel voor zonsondergang als na zonsondergang altijd weet wat de situatie van uw bedrijf en onze surveillanten is. Geen kopzorgen meer over de veiligheid van uw bedrijf. Daar gaan we samen voor.

Hoofdzorgen zijn nooit prettig. Voorkom hoofdpijn met de mobiele surveillancedienst van Royaal. Vanaf wanneer mogen we uw bedrijf controleren en de veiligheid waarborgen?

Hoe gaan onze mobiele surveillanten voor uw bedrijf werken?

Hoe gaan onze mobiele bewakers te werk? Heeft u nog geen ervaring met bewaking en beveiliging van uw bedrijf? We geven u een inkijk op de werkzaamheden van mobiele surveillance:

 • U krijgt een alarmmelding maar U hoeft niet te gaan kijken, want dat doet onze mobiele surveillance.
 • De mobiele surveillant gaat polshoogte nemen bij uw pand en controleert of er een verdachte situatie zichtbaar is.
 • Is dit niet het geval dan zal de surveillant het pand betreden voor een interne controleren en als alles veilig is het alarm opnieuw inschakelen
 • Is er WEL een verdachte situatie? Dan waarschuwt onze surveillant direct de Politie.

U geeft uw bedrijfsveiligheid uit handen en in veilige handen van Royaal Security Services. Ook een betrokken veiligheidsteam inschakelen?

Waarom is Royaal de beste partner voor mobiele surveillance?

Omdat we durven te zeggen dat we de beste zijn. We zijn goed in het beveiligen van objecten en bedrijven. Onze mobiele surveillancediensten zijn de betrouwbaarste van Nederland. Ver weg en toch dichtbij. Vlug en goed. Laagdrempelig en niet moeilijk doen. Dat is wie we zijn.

Kiest u voor mobiele surveillance? Voorkom dat u onnodig bij uw bedrijfspand een alarmmelding hoeft te checken. Mobiele surveillance garandeert veiligheid in en rondom uw bedrijf. Bent u klaar voor 24/7 beveiliging van uw objecten?

Ik wil mobiele surveillance!