Uw organisatie is al goed beveiligd. Maar welke maatregelen heeft u getroffen als het gewenste beveiligingsniveau niet meer optimaal is? Bijvoorbeeld door uitval van uw alarmsysteem, stroomstoringen, brand, schade door criminaliteit of weersinvloeden, ongelukken en overige calamiteiten.

Om uw organisatie dan direct extra te beschermen beschikt Royaal Security Services over een interventieteam dat het hele jaar door 24/7 te bereiken is. Wij zijn in staat om u binnen drie uur beveiligers te leveren.

Interesse in ons Interventieteam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Interventieteam in Nederland en:

Zeeland, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag, Noord-Holland, Amsterdam, Gelderland en Brabant. Royaal Event Security verzorgt een totaalpakket van professionele beveiligingsdiensten in heel Nederland. Door ervaren, vakkundige event beveiligers en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen!

Royaal Security Services is uw lokale partner voor beveiliging en bewaking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.