Uw bouwplaats snel beveiligd door Royaal Security Services

Tijdelijke Beveiliging of Bouwplaats beveiliging is tegenwoordig helaas een noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie. Niet alleen directe schade door inbraak en vernieling, maar zeker ook de indirecte gevolgschade zoals vertraging en het niet halen van deadlines en opleverdata is aan de orde van de dag. Wij bieden u hierin meerdere oplossingen.

Dit kunnen wij op diverse (gecombineerde) manieren  voor u verzorgen, bijvoorbeeld:

Met onze ervaren objectbeveiligers of toezichthouders voor een veilige en bewaakte bouwplaats;
Met onze Mobiele Surveillance die controlerondes of alarmopvolging uitvoeren;
Met camera- en detectiesystemen, doeltreffend en slim

  • Plug & Play, snelle levering en plaatsing, degelijk en mobiel
  • Alarmering op ongewenste personen en/of voertuigen
  • Verificatie vooraf voorkomt onnodige opvolging en vals alarm
  • Grotere pakkans
  • Kostenbesparend

Een doeltreffende en slimme oplossing voor bouwplaatsbeveiliging, waarbij u met de mobiele cameramasten volledig controle over uw locatie heeft.
De doeltreffendheid van de mobiele cameramasten kenmerkt zich o.a. door:

Hightech camera’s
Vanwege slimme software kan de camera ongewenste personen / voertuigen detecteren. Het beeldmateriaal
wordt direct aan u verzonden en/of komt binnen bij een alarmcentrale. Door de beelden ‘live’ te bekijken
kan in geval van onraad snel actie worden ondernomen door de melding door te zetten naar de politie en uw bewakingsdienst. Bijkomend voordeel hiervan is dat valse alarmen worden voorkomen en onnodig opgevolgd worden.

LiveView-systeem dat de pakkans vergroot
Doordat de intelligent camera’s detectiemeldingen direct doorsturen naar de alarmcentrale en alle gegevens en de livebeelden in geval van onraad snel doorschakelen naar de politiemeldkamer. Politie en andere hulpdiensten hebben snel zicht op een situatie en kunnen sneller en slimmer reageren. Met Live View kan de politie bijvoorbeeld meteen zien hoeveel en of de indringers nog op het terrein zijn of daarbuiten. Dit zorgt voor een snelle en effectieve opvolging en vergroot de heterdaadkracht van de politie.

Preventie
Door hun opvallende uitstraling en verlichting werken de cameramasten extra preventief.

Snel operationeel
Eenvoudige installatie, het mobiele systeem is namelijk binnen een uur operationeel, is robuust en werkt standalone. Het (ver)plaatsen gaat door het compacte formaat snel met een kraan of heftruck. Daarnaast bent u niet afhankelijk van een internetaansluiting maar wel een 230V-aansluiting.

Kostenbesparend
Voorkomen is beter dan genezen en door vooraf doeltreffende beveiligingsmaatregelen te nemen kunt u diefstal en vandalisme voorkomen. Want naast de directe schade die men toebrengt zijn veelal de kosten van gevolgschade door o.a. stagnatie nog veel hoger. Bijkomend voordeel is dat u kunt besparen op verzekeringspremies maar ook op de kosten van fysieke inzet van beveiliging op tijden dat u er niet bent.

Naast de inzet voor bouwplaatsbeveilging, zijn de mobiele cameramasten uitstekend bruikbaar voor andere specifieke doelen:

Evenementenbeveiliging
Een betaalbare oplossing voor de beveiliging van uw evenement, die de beveiligers en uw organisatie ondersteund met het houden van toezicht op uw gasten.

Havenbeveiliging
Op uw (ISPS) haventerminal kunt u de beelden gebruiken voor signalering, observatie en vastlegging van criminaliteit, zoals diefstal van ladingen, beroving, vernieling en internationale drugshandel tegen te gaan.

Terreinbeveiliging
Beveiligen van opgeslagen goederen, (vracht-) auto’s, landbouwvoertuigen en brandstofopslag op uw terrein. Een prima middel om live controle te houden op de toegang en de activiteiten op het terrein

Vastgoed en leegstandsbeheer
Toezicht op uw (leegstaande) vastgoed, want vandalisme en diefstal kost veel geld en leidt tot vertraging in de oplevering of verkoop van uw vastgoed.

Energie- en Industriële sectoren
Voor veiligheidsgevoelige industrieën, zoals bijvoorbeeld de (petro-) chemie en energie is (extra) toezicht op personen, materialen en voertuigen op het terrein een must.

Bouwplaats beveiliging in Nederland en:

Zeeland, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag, Noord-Holland, Amsterdam, Gelderland en Brabant. Royaal Event Security verzorgt een totaalpakket van professionele beveiligingsdiensten in heel Nederland. Door ervaren, vakkundige event beveiligers en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw evenementen!

Royaal Security Services is uw lokale partner voor beveiliging en bewaking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.