Royaal Security Services is een professioneel Particulier Beveiligingsbedrijf en is al vele jaren gespecialiseerd in Objectbeveiliging, ISPS Havenbeveiliging en Terminalbeveiliging, Portiersdiensten, Receptiediensten en Mobiele Surveillance.

Beveiligingsbedrijf voor een veilige werkomgeving binnen uw bedrijf

Onze hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Daarbij worden onze vakkundige en proactieve beveiligers op een effectieve en doeltreffende wijze ingezet. Onze beveiligingsaanpak is gericht op het voorkomen van incidenten en goed gastheerschap.

Op deze manier creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen en borgen we een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Beveiligers, toezichthouders en handhavers nodig?

Heeft u nodige behoefte aan beveiligers, toezichthouders en handhavers in uw winkel, bedrijf of object ? Orde bewaren in tijden van onzekerheid van uw winkel, bedrijf of organisatie. Ervaar onze beveiligers, toezichters en handhavers in uw winkel, bedrijf of object. Laat niets aan het toeval over en vertrouw op beveiligers en bewakers van Royaal Security Services.

Op zoek naar beveiliging en bewaking van uw winkel, bedrijf of organisatie? Handhaven is nu van groot belang!

Een greep uit onze klanten

Wij werken in de publieke sector voornamelijk voor de Rijksoverheid en in de private sector voor organisaties in de offshore-industrie, energie- en windindustrie, (Petro)chemie, in de havenindustrie en -terminals, bouwsector, kantoren en semipublieke instanties als zorginstellingen en ziekenhuizen.

Ons werkgebied is voornamelijk in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg, maar we zijn natuurlijk ook in de rest van Nederland actief. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij ons zeker geen nummer.

De kracht van Royaal Security Services

Onze klanten zeggen over ons: “Een prettig dichtbij-gevoel”, “een laagdrempelige aanpak”, “gelijkwaardigheid” en “niet moeilijk doen is wat Royaal Security Services anders maakt”.