Royaal Receptie Services: receptiediensten en receptieservices

Royaal Receptie Services is gespecialiseerd in het leveren van receptiediensten met professionele receptionisten, gastvrouwen en gastheren. Onze hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht  en realisatie van een uitstekende bezoekbeleving hetgeen we samen met u ontwikkelen. Deze bezoekbeleving die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit is onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf want gasten en medewerkers willen zich welkom voelen in uw bedrijf. Onze representatieve en klantvriendelijke receptionisten voeren hun taken uit met enthousiasme en betrokkenheid uit en dragen zo bij aan een professionele samenwerking/werkwijze die past bij uw bedrijf.

Receptiediensten en hospitality service uitbesteden

Uw bedrijf ontwikkelt zich snel en de zaken verlopen goed. De groei van uw bedrijf is een compliment voor de werkwijze die gehanteerd wordt. De groei heeft ook consequenties en nieuwe uitdagingen voor uw bedrijfsvoering. Het aantal medewerker groei, het aantal klanten verdubbelt en de telefoon staat roodgloeiend. Dit betekent dat u niet zelf als receptioniste of telefoniste de telefoon kunt oppakken. Binnenkomende klanten ontvangen en doorverwijzen. Dit zijn zo maar een aantal consequenties van de groei. De groei heeft geresulteerd in een situatie die u niet meer kunt invullen met de huidige medewerkers. Een luxeprobleem voor uw bedrijf. Een ‘probleem’ die gemakkelijk op te lossen is met receptiediensten, die u ontzorgen van de steeds grotere vraag naar hospitality service voor uw bedrijf.

Geef u receptieservice en -taken uit handen

Een receptiebalie waar u zelf geen tijd en aandacht aan hoeft te geven. Het klinkt u als onbekend. Want u weet wel beter. Het is echt waar! Niet zelf meer de telefoon opnemen en doorverbinden, gasten ontvangen en u zorgen maken over zaken waar u liever zelf niet mee bezig bent! Royaal Receptie Services levert receptiediensten voor uw bedrijf. Wij maken van uw receptie het veilige visitekaartje voor uw bedrijf!

Kiest u ervoor om uw receptie uit handen te geven? Zodat deze belangrijke functie uitgevoerd wordt door specialisten en u zich concentreert op andere strategische vraagstukken. Receptiediensten en hospitality services uit besteden doet u bij Royaal Receptie Services! Laat u ontzorgen en kies voor een gastvrouw of gastheer die wel raad weet met uw receptiedienst.

Ik wil meer informatie

Gastvrouw of gastheer voor een gastvrij ontvangst

Een hartelijk ontvangst is onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Gasten willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf. Een gastvrij welkom is de eerste indruk die in de eerste paar seconden direct op de juiste manier moet zijn. Een warm onthaal geeft uw bezoekers een prettige kennismaking met uw bedrijf. Onderschat dan ook niet het belang van een gastvrouw of gastheer!

Receptioniste inhuren

Onze gastvrouwen en gastheren weten als receptiemedewerkers als geen ander welke aspecten van doorslaggevende factor zijn voor een prettig welkom. Onze medewerkers zorgen voor het vriendelijke, behulpzaam en accuraat afhandelen van telefoonverkeer en vragen, ontvangst van gasten en toegangscontrole.

Wilt u een gastvrouw of gastheer die weet wat er gevraagd wordt aan de receptiebalie van uw bedrijf? Receptie diensten of hospitality service uitbesteden? De eerste paar seconden bij binnenkomst zijn van groot belang voor uw gasten. Kies voor Royaal Receptie Services!

Security host voor een betere entree-management en ontzorging

Naast gastvrouw of gastheer dienen onze receptiemedewerkers ook als security host voor uw bedrijf. De security host verzorgt entree-management. Dit betekent dat onze receptiemedewerkers controleren wie uw bedrijf bezoeken. Als gastvrouw bekijken we naar de directe of indirecte contactmomenten, zodat deze goed verlopen en uw gasten een goed beeld van het bedrijf ervaren. Een vriendelijk ontvangst door onze gastvrouw of gastheer door een kopje koffie of thee aan te bieden en het gehele verblijf in uw bedrijf verzorgt.

Naast entree-management door onze security host zorgen onze receptiemedewerkers onder andere voor:

  • Behulpzaam, vriendelijke en accuraat afhandelen van telefoonverkeer en mogelijke vragen
  • In ontvangst nemen van goederen
  • Aan-/afwezigheid medewerkers bijhouden en registreren
  • Hulpverlening voor uw bedrijf
  • Agendabeheer
  • Postbeheer
  • Administratieve werkzaamheden
  • Toegangscontrole
  • Inzetbaar voor facilitaire werkzaamheden

Royaal Receptie Services en onze receptiemedewerkers zijn erop gericht om u tot zo ver mogelijk te ontzorgen. Heeft uw bedrijf nodig behoefte aan receptiediensten?

Dan is Royaal Receptie Services de oplossing voor het uitbesteden van receptiediensten.

Wilt u snel inspelen op plotselinge piekbelasting of (ziekte) verlof? Kies voor een tijdelijke uitzendmedeweker. Flexibel, snel en kwalitatieve uitzendmedewerkers die moeiteloos instappen. De receptiemedewerkers zijn direct beschikbaar en zet u direct in! Een combinatie van flexibiliteit en zekerheid zorgt ervoor dat u uw tijdelijke projecten geen vertraging oplopen!

Waar leveren wij receptiediensten?

Wij werken in de publieke sector voornamelijk voor de Rijksoverheid en in de private sector voor organisaties in de offshore-industrie, energie- en windindustrie, (Petro)chemie, in de havenindustrie en -terminals, bouwsector, kantoren en semipublieke instanties als zorginstellingen en ziekenhuizen.

Ons werkgebied is voornamelijk in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg, maar we zijn natuurlijk ook in de rest van Nederland actief. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij ons zeker geen nummer.

Dat is de kracht van Royaal Receptie Services

Niet voor niets zeggen onze opdrachtgevers over ons receptiediensten

“Een prettig dichtbij gevoel, een laagdrempelige maar doeltreffende aanpak, gelijkwaardigheid, duidelijkheid en niet moeilijk doen, is wat Royaal Security Services anders maakt”