Diverse vakantie-, bungalowparken en campings worden beveiligd door Royaal Event Security.

De vakantieparken en campings hebben een enorme diversiteit aan voorzieningen voor verschillende doelgroepen zoals gezinnen, ouderen, (zelfstandige) jeugd en (semi) permanente bewoning door eigenaars of huurders van bungalows en dat het gehele jaar door. Aan de hand van het soort accommodatie en haar bezoekers leveren wij maatwerk in beveiligingsdiensten.

De flexibele dienstverlening van Royaal Event Security wordt erg gewaardeerd op de accommodaties die wij beveiligen. Onze beveiligers hebben als doelstelling om alles in goede banen te leiden en de veiligheid en het vakantieplezier voor alle gasten en personeel te waarborgen.

Onze beveiligers, gastvrouwen en gastheren zijn vaste gezichten op de vakantieparken, campings en hotels. Zij kennen het personeel en zijn herkenbaar voor de gasten. Dit heeft een preventieve werking en zo kunnen wij direct schakelen bij kleine ongeregeldheden om calamiteiten te voorkomen. Door onze intensieve samenwerking met uw manager(s) kunnen wij maatwerk garanderen. Afhankelijk van het type accommodatie, de soort vakantiegangers of vakantieperiode kunnen wij extra beveiligers, gastvrouwen en gastheren en / of ondersteunende diensten inzetten. Hierdoor spelen we snel en geruisloos in op veranderingen zodat het ultieme vakantiegevoel wordt bereikt waardoor de gasten graag terugkomen bij u.

Verder hebben wij de beschikking over mobiele surveillance die kan worden ingezet voor alarmopvolging, controlerondes, calamiteitenmeldingen en of ondersteuning van de beveiliger(s) of uw manager(s).

Vakantieparken, campings en hotels in Nederland en:

Specifiek aan de kust van: Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland, maar ook in Gelderland en Brabant. Royaal Event Security verzorgt een totaalpakket van professionele beveiligingsdiensten in heel Nederland. Door ervaren, vakkundige event beveiligers en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw evenementen!

Royaal Event Security is uw lokale partner voor beveiliging en bewaking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over evenementenbewaking.