Royaal Event Security: evenementenbeveiliging waar u van op aan kunt

Royaal Event Security is een professioneel Particulier Beveiligingsbedrijf en is al vele jaren gespecialiseerd in evenementenbeveiliging.

Evenementenbeveiliging voor al uw events

Complete beveiliging van (meerdaagse) kleinschalige tot en met grote evenementen. Of het nu gaat om publieke evenementen, productpresentaties, open dagen, (netwerk) bijeenkomsten en conferenties, televisieopnames, theaterproducties, zakelijke evenementen, beurzen of toezicht op vakantieparken, we hebben ruime ervaring.

Onze vakkundige en proactieve evenementenbeveiligers hebben duidelijk voor ogen dat uw bezoekers zich niet alleen veilig maar vooral welkom willen voelen. Ook hier geldt dat onze beveiligers op een effectieve en doeltreffende wijze ingezet is gericht op het voorkomen van incidenten en goed gastheerschap.

Event beveiliging voor een veilig event

De beveiligers van Royaal Event Security worden per opdracht geselecteerd op grond van de aard van de
opdracht, persoonlijke eigenschappen en kwalificaties voor event security. Zij beschikken allen over erkende diplomering en
certificering en zijn extra getraind op belangrijke aandachtspunten zoals: preventief toezicht, observatie, repressief optreden en servicegerichtheid. Wij stellen alles in het werk om uw evenement ordelijk en veilig te laten verlopen.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Als opdrachtgever krijgt u bij beveiliging van evenementen ook te maken met eisen van de overheid zoals
opstellen van een beveiligingsplan, vergunningsaanvraag, brandpreventie, etc.. Een belangrijke, maar ook
tijdrovende klus. Door onze geruime ervaring kunnen wij u ook helpen en adviseren bij alle zaken die voor het
organiseren van een evenement noodzakelijk zijn.

Binnenkort een event beveiligen?

Onze hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht  en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij ons zeker geen nummer.

Op deze manier creëren wij samen met u de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor uw evenement. Benieuwd wat wij voor uw event kunnen betekenen?