Onze middelbaar veiligheidskundige medewerkers bieden ondersteuning aan uw organisatie op gebied van Veiligheid en Milieu. Zij doen o.a.

In voorbereidende fase:

  • Uitvoeren van Risico Inventarisaties en Evaluaties (RI&E)
  • Opstellen en uitvoeren van een Veiligheid, Gezondheid en Milieu Plan (VGM-plan).
  • Opstellen van voorschriften m.b.t. de uit te voeren taken
  • Voorbereiden, sturen en optimaliseren van diverse taken

Tijdens uitvoering project:

  • Projectcoördinatie en -controle, en toezicht op vlak van veiligheid
  • Opstellen en ondersteuning bij toolbox meetings
  • Controleren en permanente bijsturing van de taken
  • Samenwerken met de algemene veiligheidsafdeling of projectverantwoordelijke

Specialisten binnen 7 dagen inzetbaar

Bent u op zoek naar goed opgeleide veiligheidskundigen met ruime werkervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen onze specialisten binnen 7 dagen inzetten.

Onze Veiligheidskundigen dragen bij aan de coördinatie van (werk-) projecten en vraagstukken rondom veiligheid, gezondheid, regel- en wetgeving, arbo wetgeving en Milieu. Dit betreft niet alleen de coördinatie van projecten, maar zeker ook de ondersteuning van de opdrachtgevers en of het toezicht houden bij risicovolle taken. Kortom een uitgebreid takenpakket.

Naast veiligheidstoezicht tijdens reguliere werkzaamheden voorziet onze organisatie ook tijdens (middel-)grote projecten, bijvoorbeeld tijdens volledige of gedeeltelijke shutdowns bij onderhoudswerkzaamheden aan installaties. Samen met uw organisatie bespreken we graag hoe wij kunnen ontzorgen, ons personeel is zowel op project- als vaste basis in te zetten.

Ontzorging door onze Veiligheidskundigen op deze vakspecifieke gebieden zodat u verder kunt met uw Corebusines.

Wij leveren Middelbaar Veiligheidskundigen in o.a. Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Terneuzen en de rest van Nederland.

Middelbaar Veiligheidskundigen MVK in Nederland en:

Zeeland, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Zuid-Holland, Den Haag, Rotterdam, Noord-Holland, Amsterdam en Antwerpen.

Royaal Brandwachten Services is uw lokale partner voor brandwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze brandwacht diensten.