Royaal Brandwachten Services levert al vele jaren gekwalificeerde specialistische brandwachten die zorg dragen voor de dagelijkse brandveiligheid en brandpreventie.

Het gaat hierbij om activiteiten die zijn gericht op het voorkomen van brandgevaarlijke situaties door preventieve controle en het houden van toezicht op risicovolle plaatsen.

Onze hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht  en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen een brandwacht doorgaans leveren binnen 4 uur. Als u zaken met Royaal Brandwachten Services doet dan bent u zeker van:

  • Gekwalificeerd personeel met ruime ervaring
  • Brandwachten die regelmatig op hun vakgebied worden bijgeschoold
  • Een organisatie die financieel solide en betrouwbaar is en hierop jaarlijks wordt ge-audit? Door de certificerende instellingen
  • Flexibiliteit; omdat u onze brandwacht(en) enkel inzet op de voor u noodzakelijke momenten

U kunt onbezorgd een beroep op onze organisatie doen. Wij helpen u graag om de juiste brandwacht bij uw specifieke situatie of project te plaatsen.

Kijk verder op onze specialisatie pagina’s voor diverse functierollen en dienstmogelijkheden.

Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

Brandwachten zijn nodig in uw gebouw, de industriële of (petro) chemische sector, scheepvaart en offshore industrie, besloten ruimtes, bij heetwerk werkzaamheden, bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, tijdens werkzaamheden aan uw Brandmeldsysteem of theater- en evenementenbranche.

Wij selecteren de juiste gekwalificeerde brandwacht voor u en wordt onze brandwacht op een effectieve en doeltreffende wijze ingezet op uw specifieke projecten.

Brandwachten van Royaal Brandwachten Services zijn door heel Nederland actief

Ons werkgebied is voornamelijk in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg, maar we zijn natuurlijk ook in de rest van Nederland actief. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij ons zeker geen nummer.

De kracht van Royaal Brandwachten Services

Niet voor niets zeggen onze opdrachtgevers over ons: “Een prettig dichtbij gevoel, een laagdrempelige maar doeltreffende aanpak, gelijkwaardigheid, duidelijkheid en niet moeilijk doen, is wat Royaal Brandwachten Services anders maakt.

Waarom brandwachten van Royaal Brandwachten Services?

Royaal Brandwachten Services is hét beveiligingsbedrijf voor uw bedrijf. Veiligheid staat bij ons voorop. Bij ons draait het eerste plaats om een flexibele relatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. Dat is de basis voor een stabiele relatie als het om veiligheid draait.

De brandwachten zijn buiten de petrochemie en scheepsvaartinsdustrie ook actief in de sectoren: bouw, onderwijs, zorg, detailhandel, logistiek, overheid, toerisme en recreatie en zakelijke dienstverlening.

Bent u een bedrijf die werkzaamheden verricht in brandgevaarlijke situaties of risicovolle situaties? Kies dan voor veiligheid van uw werknemers en zorg dat gevaarlijke situaties gereduceerd worden! Neem contact op met Royaal Brandwachten Services.