Om uw organisatie te behoeden voor criminaliteit, calamiteiten, ongevallen en overige risico’s wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele beveiliging en bewaking van uw object door objectbeveiliging.
Royaal Security Services beschikt over ervaren en goed getrainde objectbeveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Of het nu gaat om tijdelijke inzet of om een compleet team dat 24/7 in uw bedrijf de beveiliging verzorgd. Zij weten wat er moet gebeuren als er zich onveilige situaties voordoen en zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken.

Om de veiligheid en het veiligheidsgevoel in uw organisatie verder te versterken is objectbeveiliging en bewaken van uw object ook heel goed met onze overige beveiligingsdiensten te combineren.

Portiers voor ontvangst in- en uitgaande goederen, personeel en bezoekers
Heeft u controle over de in- en uitgaande goederen van uw organisatie? Hoe verloopt de dagelijkse stroom van bezoekers en personen binnen uw bedrijf? Weet u exact wat er in- en uitgaat bij uw bedrijventerrein? Houdt het overzicht met portiersdiensten van Royaal Security Services!
De portier beveiligers hebben de onder andere de volgende taken:

  • Controle op in- en uitgaande goederen
  • Toegangscontrole en registratie van personeel, bezoekers en leveranciers
  • Visitatie diensten
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Uitvoeren van brand- en sluitronden
  • Openingsronden
  • Verlenen van eerste hulp bij ongelukken
  • Bedrijfshulpverlening

Kortom beveiligers of portiers: onze mensen houden op een klantvriendelijke en servicegerichte manier controle op alle inkomende en uitgaande goederen en dagelijkse stroom van bezoekers en personen binnen u bedrijf.

Objectbeveiliging voor uw bedrijfseigendommen

Voorkom diefstal en vandalisme met objectbeveiliging van Royaal Security Services. Rijdt u elke werkdag met een gerust gevoel naar huis, zodra u uw bedrijfspand verlaat? Wilt u inzicht hebben in wat er zich ’s nachts afspeelt in en rondom uw bedrijf? Kies voor objectbeveiliging en voorzie u zelf van een onbezorgd gevoel.

Voorkom dat u ’s ochtends bang bent voor schade aan uw bedrijfspand. Ga voor zekerheid, die de objectbeveiligers van Royaal u geven.

Heeft u nodig behoefte aan die inzicht en zekerheid rondom de beveiliging van uw bedrijfspand. U wilt criminaliteit en calamiteiten zoveel mogelijk vermijden in en rondom het bedrijf. Verklein de risico’s op criminaliteit en vandalisme in en rondom uw bedrijf, kantoor of havenbedrijf.

Hoe verkleinen we de kans op criminaliteit met objectbeveiliging in en rondom uw vestigingsplaats? Samen kijken naar uw huidige situatie?

Structurele object beveiliging van uw bedrijf

Wij beveiligen dagelijks bedrijven zoals u. In samenwerking met u denken we na hoe we u bedrijf en bedrijfseigendommen het beste kunnen beveiligen. We streven ernaar om u een gerust gevoel te geven met de bedrijfsbeveiliging van Royaal. U bent verzekerd van permanente en professionele beveiliging en bewaking in en rondom uw object, kantoor- of bedrijfspand. Nooit meer wakker gebeld worden door de alarmcentrale? Wij nemen uw zorgen en onrust uit handen en surveilleren dag en nacht rondom uw bedrijfspand of winkel.

Objectbeveiligers nodig?

Laat niets aan het toeval over en kies voor objectbeveiligers voor uw bedrijf of winkel. Het garanderen van de veiligheid rondom uw bedrijfsobjecten neemt een steeds grotere en belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Kies daarom voor objectbeveiliging en laat uw bedrijfspand altijd met een veilig gevoel achter.

Wij beschikken over ervaren en goed getrainde objectbeveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid van uw bedrijf te waarborgen.

Dat maakt onze objectbeveiliging uniek en sterk. Wilt u ook met een gerust hart uw bedrijfspand achterlaten na een werkdag? Benieuwd hoe wij uw bedrijfs- en objectbeveiliging in de praktijk brengen?

Objecten beveiligen doen wij 24/7

Met ons complete team verzorgen en voorkomen wij dat er zich onveilige situaties voordoen. Dankzij onze objectbeveiligers geniet u van zichtbare beveiliging. Echter, worden uw objecten dag en nacht beveiligd met zicht vanuit onze alarmcentrale. 24/7 objectbeveiliging voor uw bedrijf en eigendommen. Heeft u al beveiliging voor uw bedrijf? Samen kijken hoe we uw objectbeveiliging kunnen optimaliseren of efficiënter inzetten met bijvoorbeeld mobiele surveillance?

Wilt u weten hoe wij uw objecten beveiligen? Ontdek wat objectbeveiliging voor uw bedrijf kan betekenen? Maak kennis met Royaal Security Services.

Wanneer kiest u voor objectbeveiliging?

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van objectbeveiliging en denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden om uw objecten binnen uw bedrijf te beveiligen want elk bedrijf hanteert haar eigen bedrijfsprocessen en werkwijze. Daardoor verschillen de beveiligingswensen per bedrijf.

Dankzij evaluaties en uw feedback blijven wij de beveiliging van uw object continue optimaliseren.

Hoe staat uw bedrijfsveiligheid ervoor? Zijn alle objecten veilig en loopt u geen risico met de beveiliging van uw bedrijf? Ontdek wat Royaal Security Services voor u kan betekenen.