Royaal Brandwachten Services levert gekwalificeerde specialistische Brandwachten in de regio Rotterdam.

Royaal Brandwachten Services in Rotterdam is gevestigd aan de Puntegaalstraat 115 te Rotterdam en zitten daardoor middenin de industriegebieden van Rotterdam en omstreken. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Nieuwstraat 1 te Hansweert (Zld).

Om brandwachtdiensten te kunnen leveren in de omgeving van Rotterdam beschikken wij over een regionaal team van specifiek opgeleide en getrainde brandwachten, die de omgeving en situaties goed kennen.

Zij dragen zorg voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

In de (zware) industrie en (petro-) chemische sector wordt volgens hoge veiligheidsnormen gewerkt.

Onze Brandwachten voeren proactief taken uit gericht op het voorkomen van brand- en werkgevaarlijke situaties.

Zij houden toezicht op de algemene veiligheid van het werkend personeel en andere aanwezigen, risicovolle plaatsen en situaties, besloten ruimtes, aanwezigheid en of correct gebruik van (persoonlijke) veiligheidsmiddelen.

Ze zijn daarnaast in staat om zelfstandig gasmetingen uit te voeren (EX OX TOX). De metingen en beoordelingen zijn de basis voor het uitbrengen van veiligheidsadvies en het kunnen vrijgegeven van een werkplek.

Door bewustmaking en professioneel toezicht op het gebied van brand- en werkveiligheid kunnen risico’s worden verkleind en ongevallen worden voorkomen.

Het werkgebied van onze Brandwachten is gericht op de regio Rotterdam. Maar we zijn daarnaast is tal van andere regio’s werkzaam zoals Amsterdam, Vlissingen, Terneuzen en Antwerpen maar ook door heel Nederland.

Kijk voor meer informatie op Royaal Brandwachten Services

Brandwachten Rotterdam in Nederland en:

Zeeland, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Zuid-Holland, Den Haag, Noord-Holland, Amsterdam en Antwerpen.

Royaal Brandwachten Services verzorgt een totaalpakket van professionele brandwacht diensten in heel Nederland. Door ervaren, vakkundige brandwachten en het actief meedenken, creëren wij samen met u de best mogelijke brandwacht oplossingen voor u!

Royaal Brandwachten Services is uw lokale partner voor brandwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze brandwacht diensten.